Emil Nita contra conducerii centrale a PSD

Emil Nita contra conducerii centrale a PSD

0 200


Consilierul judetean si vicepresedinte al PSD Brasov, Emil Nita, considera ca rezultatul referendumului nu este un esec pentru organizatia brasoveana. Desi Brasovul s-a numarat printre primele judete din tara in ce priveste sustinerea lui Traian Basesu, Emil Nita crede ca organizatia PSD Brasov n-are nicio treaba. In opinia lui Nita a fost distractia celor de la centru care au dorit suspendarea pe fondul unei apatii generalizate.


Emil Nita a declarat ca decizia de suspendare a fost luata fara acceptul organizatiilor din teritoriu si ca a fost o mare greseala. Interesant! Dar inainte de referendum nu s-a auzit glas de brasovean care sa spuna acest lucru.


De fapt oricat s-ar ocoli cuvantul, tot esec se cheama. N-au vrut sa stie dar au aflat pesedistii brasoveni cam ce sanse au in fata, nu neaparat a lui Traian Basescu, cat in fata primarului Scripcaru, cel care a mobilizat votul pro Basescu in Brasov.


Dupa reprezentantiile palide de la mitingul de sustinere nu prea pareau brasovenii innebuniti dupa Basescu, dar dupa Scripcaru s-au dovedit a fi… ?Privit din aceasta perspectiva, refendumul, da, a fost o greseala, organizatia PSD Brasov macar ar fi mai ascuns un timp realitatea.


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.