Elodia si laba de urs

Elodia si laba de urs

0 78

Isteria provocata de mult prea mediatizatul caz Elodia – oare cine are asemenea interese sa faca atata valva, ca au mai disparut si altii si nu s-a auzit de ei? – face ca orice os gasit pe undeva sa aduca la fata locului Politia, Parchetul, Medicina Legala si alte autoritati ce se plictisesc prin birouri.


Sambata niste gunoieri au gasit ceva oseminte la groapa de gunoi a Brasovului.Nefiind, saracii, experti in anatomie, au dorit probabil sa se dea si ei nitel rotunzi ca sa fie, odata in viata, bagati in seama, si au chemat Politia, urmata apoi de celelalte organe de drept.


Specialistii sositi la fata locului au constatat ca este vorba doar de niste labe de urs ( sau ursoaica ), avand in vedere probabila linie fina a labelor.


Care vas a zica inca o alarma falsa, ca si aceea din iulie anul trecut, din cartierul Scriitorilor, cu singura diferenta ca, la acea data, Elodia inca nu disparuse.


Ce ma mira pe mine este faptul ca cercetarile au fost facute atat de pe fata – lucru ce nu se intampla in mod normal din partea organelor de cercetare – incat ma gandesc la o cacialma regizata in anumite scopuri situate prea sus pentru noi, astia de rand.Iar in acest timp Elodia se tavaleste de ras in cine stie ce colt al lumii.


 


Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.