Elodia se muta din padure intr-o rubrica de ziar

Elodia se muta din padure intr-o rubrica de ziar

0 76

Cand credeam ca publicarea fondurilor aruncate pe coclauri sau scufundate de scafandri pe funduri de lacuri in cautarea Elodiei va face mare valva, iata ca o veste din Justitie anunta o noua injectie financiara in vena procurorului de caz. Marius Iacob a anuntat ca dispune de noi transe de bani pentru a relansa cautarile in cazul avocatei disparute, aflat de ceva vreme in evident impas.


Nu doar sumele s-au improspatat ci si locatiile in care este cautata sotia politistului Cioaca. Dupa cu au cutreierat padurile Rasnovului si vagaunile din zona pentru amusinarea de indicii, anchetatorii se muta cu scotocirile intr-un sector mai curatel. Elodia este urmarita acum printr-un anunt in ziar. Oamenii legii spera ca ceea ce n-au reusit in natura sa le iasa acum la gazeta. Elodia Ghinescu este nici mai mult nici mai putin decat somata sa se prezinte la tribunal, printr-un comunicat publicat intr-un ziar national de mare tiraj. Aceasta este decizia luata ieri de catre magistratii Tribunalului pentru Minori si Familie Brasov, unde se judeca dosarul plasamentului micutului Patrik Matei Cioaca, fiul Elodiei si al lui Cristian, nu inainte de stabili un nou termen pentru data de 3 martie.


Mutarea cautarilor din padure intr-un chenar minuscul de ziar nu este singurul detaliu nou al anchetei. In cazul judecat la tribunalul brasovean, Cioaca va fi reprezentat de o doamna avocat, care trebuie sa pledeze in favoarea plasarii lui Patrik in custodia surorii lui Cristian, in cazul in care politistul va ajunge din nou in arest. Protectia Copilului Brasov a dat deja un aviz favorabil solicitarii familiei Cioaca, dar Tribunalul va fi cel care va decide in plasamentul careia dintre cele doua familii va ajunge pustiul.


?


Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.