Elevii brasoveni vor simula teza unica

Elevii brasoveni vor simula teza unica

0 229

Elevii de clasa a VII-a din 23 de scoli din Brasov vor simula mai devreme tezele unice decat ceilalti elevi din tara, deoarece Inspectoratul Scolar Judetean a stabilit simularea in data de 23 ianuarie.


Variantele de subiect pentru simularea tezei au fost postate pe site-ul ISJ Brasov, www.isj.rdsbv.ro, de doua saptamani pentru ca elevii sa aiba timp sa se familiarizeze cu ele. Au fost stabilite cate 15 variante de subiecte pentru fiecare disciplina, Limba si literatura romana, Matematica, Limba maghiara si germana pentru elevii apartinand minoritatilor nationale.


Simularea la tezele unice se realizeaza in scolile in care elevii au obtinut rezultate mici la Testele Nationale in anul trecut. Scopul este de a-i monitoriza pe acesti elevi si de a-i familiariza cu aceste tip de testari. Fiecare unitate de invatamant va sustine simularea la o singura disciplina.


Varianta de subiect va fi extrasa de catre coordonatorul simularii, in dimineata in care elevii vor sustine testarea, iar aceasta va fi afisata pe pagina de web a ISJ. Acolo unde nu exista conexiune la internet varianta va fi comunicata telefonic inspectorilor scolari delegati in acea unitate de invatamant. Timpul de examen va fi de 50 de minute, iar notele obtinute nu vor fi trecute in catalog.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.