Elena Udrea ingheata din nou apele

Elena Udrea ingheata din nou apele

0 58

Intr-un interviu acordat unei publicatii banatene, ca tot se afla pe acolo, in campanie porticalie inclusiv strampi si bikini, Elena Udrea vorbeste despre relatia cu Traian Basescu si despre realizarile sale la ministerul Turismului, trantind, ca de obicei si cu seninatate, basme dupa basme.
Ea afirma despre relatia extraprofesionala cu Basescu: „Este parte din campania de defaimare dusa impotriva presedintelui”
Adica pe ea nici in spitz n-ar durea-o despre nocturnele cismigiene, dar nu vrea sa-si vada idolul defaimat. Se pare ca, din ecuatie, Cocosul este scos complet.
“Se barfeste mult despre o relatie dincolo de cea profesionala intre dumneavoastra si presedinte. Care este adevarul?”, a fost intrebarea reporterului.
La care Elena Udrea a replicat caustic si cu tupeu: „Relatia mea cu Traian Basescu este parte din campania de defaimare dusa impotriva presedintelui. Toti barbatii din jurul lui Basescu sunt corupti, iar femeile sunt aruncate direct intr-o zona de cancan”.
Ciudat, nu am mai auzit zvonuri de luna plina in prezenta altor pedeliste de frunte, ci numai legate de Elena Udrea! Celelalte au fost tinute in ograda pe post de gainuse cu oua de aur.

Fostul ministru adauga ca, daca la inceput „a fost un subiect de gluma, ne amuzam pe seama lui, acum a devenit mult mai mult de atat. Ma deranjeaza ca aceste barfe intra in categoria lucrurilor denigratoare”.
Oare o fi inceput sa-i smulga Herr Cocos din pene?

Despre activitatea sa la minister, Udrea spune: „Turismul a fost interesant doar atata timp cat a fost ceva de privatizat. Infrastructura e in mare parte in mana unora ce au vrut sa faca doar afaceri”.
Se pare ca, in aceasta privinta, Elena si ai ei au ajuns cam tarziu la ciolan, prinzand ultimele graunte, astfel strugurii devenind acri.
Dar chiar si asa, citandu-l pe fostul ei maestru in avocatura, spune ca modesti trebuie sa fie doar prostii, asa ca nu isi reproseaza nimic, cu exceptia faptului ca „puteam sa inþeleg mai repede cum functioneaza un minister”.
Este drept, Elena Udrea nu a tinut seama ca prostii nu-si dau seama, nu sunt constienti, de starea lor, drept care se cred destepti si uita de modestie.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.