Elena Basescu secretar general al organizatiei de tineret PD?

Elena Basescu secretar general al organizatiei de tineret PD?

0 169


Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui si-ar putea depune candidatura pentru functia de secretar general al organizatiei de tineret a Partidului Democrat, la Conventia Nationala care va avea loc in luna septembrie.


Ea va concura pentru functie cu actualul presedinte al Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat, deputatul Cosmin Popp si cu presedintele organizatiei de tineret a PD Bucuresti, Stefan Pirpiriu. Zvonurile privind candidatura domnisoarei Basescu se datoreaza declaratiei pe care aceasta a facut-o la Scoala de Vara a femeilor democrate, precum ca va candida pentru una dintre functiile de conducere ale organizatiei de tineret a PD la alegerile care se vor desfasura la sfarsitul lunii septembrie.


Daca deja candidaturile lui Cosmin Popp si Stefan Pirpiriu au fost deja validate de Biroul Permanent National al PD, Elena inca nu si-a depus oficial candidatura pentru nicio functie, marind suspansul si probabil emotiile celor doi candidati anuntati. Daca va candida, cine va rezista sarmului mezinei prezidentiale?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.