Elena Basescu a mostenit genele lu’ ta-su dar le-a stricat cu rimel

Elena Basescu a mostenit genele lu’ ta-su dar le-a stricat cu rimel

0 76

Traian Basescu are doua fete. Aia mare s-a facut notar si, pana sa ajunga sa intermedieze marile afaceri imobiliare din Bucuresti, semneaza tranzactii paguboase intr-un cabinet de tara dimprejurul indepartat al Capitalei. Luminile rampei sunt acum indreptate spre cea mica, trecuta de la flashurile fotografilor de fotomodele direct sub spoturile scenei politice.


La ce porumbei scoate pe gura, Elena Basescu putea sa se faca imaginea unei asociatii columbofile si sa slobozeasca stoluri de palome albe la evenimente mondene. E clar ca fatuca n-are stofa pentru politica sau pentru orice alta indeletnicirea care presupune vorbirea. Ori are niste talente ascunse rau, de le stie numai genitorul Traian, ori presedintele n-are nici un cuvant de spus acasa, cand e vorba sa le indrume pe odrasle pe drumul carierei.


Om aspru, chiar tiranic cu gafele si slabiciunile subordonatilor, presedintele Basescu este nevoit sa asculte stupizeniile mezinei, debitate acum de la cea mai inalta tribuna a tineretului pedelist, in fruntea caruia Elena s-a cocotat recent. In mod normal, abilul politician care este Traian Basescu ar trebui sa puna mana pe telefon, sa-si sune fata si s-o retrimita urgent in penumbra calduta a defilarilor de moda. Pe oricare alt exponat politic din vitrina PDL, care si-a fi permis sa presteze public atat de penibil, l-ar fi redus de mult la o mana de cioburi.


Se pare insa ca tata Basescu vrea cu orice pret sa-si inscauneze la partid o parte din gene. Inainte de a fi dictatura, la PDL se manifesta o vizibila si lejer jenanta afacere dinastica. Nici macar Ion Iliescu nu si-a desemnat succesor la PSD, desi Mircea Geoana remarca recent ca batranul comunist, care a implinit opt decenii de viata,? are gene bune si ar trebui clonat.


Elena, insa, a mostenit pasamite genele lui ta’su. E drept ca, din nepricepere tinereasca si viciu de fotomodel, da cu prea mult rimel pe ele. De-aia e greu probabil sa-i remarci sclipirea inteligenta din privire. In plus, la cate ore petrece in cabinetele de infrumusetare unde pune kilograme de sulemeneli pune pe ea, confirma barfele ca si ea si papa sunt unsi cu toate alifiile.


Carcotasii de la PDL tineret pot sta insa linistiti. Afacerea dinastica din familia presedintelui nu-i o chestie de genetica ci de cosmetica.


?


Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.