Electorală, Alianța USR-PLUS, e pe MINUS!? Dacă cum ne scuipăm, când ajungen...

Electorală, Alianța USR-PLUS, e pe MINUS!? Dacă cum ne scuipăm, când ajungen la putere, ce facem, ne luăm gâtul??

0 174

Alianța USR – PLUS este zguduită de un nou scandal! După ce doi lideri s-au retras de pe lista pentru europarlamentare, ambii membri PLUS, e rândul USR să își spele rufele murdare în public.
Vicepreședintele Elek Levente, cel  care a fost un excelent președinte al USR, după Nicușor Dan, a publicat, pe un forum intern, ce se întâmplă, de fapt, în interiorul Uniunii.
Conform hotnews.ro, Levente acuză că ordinea de zi și documentele sunt prezentate cu foarte puțin timp înainte de ședința conducerii, iar „subiectele neconvenabile sunt deliberat puse pe ultimele locuri pentru a fi amânate la nesfârșit”.

Levente, vicepreședintele ales cu cele mai multe voturi dintre colegii săi din USR, amintește discuțiile despre buget, pe care l-a considerat superficial si pentru care „după doar cateva saptamani ni s-a cerut vot pe rectificare de buget campanie cu 320%”. De asemenea, el amintește despre un proiect de achizitie prin leasing financiar a peste 40 de autoturisme„Proiectul continea o singura ofertă și ni s-a solicitat vot în ultimele 5 minute de sedință. Am solicitat timp pentru a studia proiectul deoarece impactul bugetar era de peste 230.000 euro. Din motive necunoscute pentru mine proiectul a fost retras”.

Când intrăm în ședința de BN deciziile sunt deja luate în grupul restrâns și voturile cumpărate. Decizia în BN a devenit, din păcate, o formalitate.
 In acest partid totul se tranzacționează. 
Opiniile discordante sau critice sunt amuțite de acest grup care  vorbește peste noi, iar acestea nici nu mai sunt menționate în minuta care apare cu întârziere și e bine coafată, astfel încât să pară că ar exista un consens.Protestez deci împotriva modului discreționar în care grupul majoritar își impune voința, fără dezbateri și fără să ia în considerare opiniile critice, pe care le acoperă cu vociferări ostentative și cu dispreț. Stăm minute în șir cu mâna ridicată pentru a lua cuvântul în timp ce grupul majoritar aranjat vorbește când cum și cât vrea.

Protestez pentru că președintele Dan Barna, cu care am încercat să discut de două ori despre această situație, tolerează și prin lipsa de reacție, chiar încurajează modul necolegial în care sunt tratați membrii BN neafiliați la grupul majoritar.
Protestez împotriva modului brutal prin care BN intervine în autonomia unor filiale, selectiv, incercand sa impuna conducerea care sa-i fie fidelă. împotriva modului total netransparent prin care se fac angajări și numiri, în care se decide salarizarea și acordarea de bonusuri în Secretariatul General. 
L-am susținut și încă îl mai susțin pe Dan Barna, dar ce se întâmplă azi este mai aproape de PSD decât de USR. Dacă nu își va asuma această situație și nu va schimba ceva îmi va pierde susținerea”
, se arată în postarea lui Levente.
Om serios, vicepreședintele Elek Levente, cel  care a fost președintele USR, după Nicușor Dana publicat, pe un forum intern, ce se întâmplă, de fapt, în interiorul Uniunii. 

Alianța USR – PLUS este zguduită de un nou scandal! După ce doi lideri s-au retras de pe lista pentru europarlamentare, ambii membri PLUS, e rândul USR să își spele rufele murdare în public.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.