Eco Heat Brasov este gata de actiune

Eco Heat Brasov este gata de actiune

0 68

Eco Heat Brasov, viitorul furnizor al brasovenilor de energie termica si electrica, este pregatit sa-si inceapa activitatea.
Juan Ramon Hernandez Soublet, directorul de vanzari pentru Europa al concernului Warmebetriebe (WBG), din Austria, a prezentat stadiul in care se situeaza asocierea cu Primaria Brasov.
Compania austriaca intentioneaza construirea a doua centrale, una pe biomasa, care va fi alimentata cu lemn si una car va functiona pe gaz.
„Am vrut sa prezentam acum stadiul in care se afla asocierea dintre cele doua parti. Toate procedurile de inscriere a noii societati au fost indeplinite, astfel ca acum se deruleaza procesul de recrutare a echipei de baza a firmei Eco Heat Brasov”, a declarat primarul George Scripcaru.
Directorul de vanzari a vorbit si despre intelegerea realizata intre compania sa i societatea Electrica : „Conform intelegerii parafate cu Electrica, Eco Heat Romania va produce in urmatorii trei ani 250.000 Mwati, curent care va fi preluat in sistemul national. Pe termen lung vorbim de 600.000 de Mwati. Numai la Brasov, Eco Heat Brasov va produce 50Mwati/ora”, a explicat Juan Ramon Hernandez Soublet.
Investitia care se va face la Brasov va fi cuprinsa intre 120 si 190 de milioane de euro. Banii vor proveni 20% de la WBG, iar restul vor fi luati imprumut de concernul austriac sau vor fi accesate fonduri europene.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.