Dunca a descălecat pe facebook după patru zile despre… ,,pacienții Foișor”! Ce...

Dunca a descălecat pe facebook după patru zile despre… ,,pacienții Foișor”! Ce viteză?

0 60

Credincios stilului servil și mimetic care l-a consacrat, șeful PSD Brașov, senatorul Marius Dunca l-a maimuțărit din nou pe liderul său de partid Marcel Ciolacu despre cazul Foișor.
Deși face parte din comisia parlamentară ce se presupune hilar că ar controla SRI și deci ar trebui să fie bine informat, Dunca s-a trezit la patru zile după scandal să posteze și el ceva de rău despre catastrofa Voiculescu de la Sănătate. Sau, știind că respectivul plusist este susținut de niscaiva servicii, nu neapărat interne, a avut nevoie de timp pentru a cere permisiune de postare pe Cloaca Maxima facebook-istă.

Brusc, pe Dunca îl doare undeva de pacienții transferați, într-o anumită parte a corpului   
,,Domnule Voiculescu, dacă printre pacienții proaspăt operați, transferați în miez de noapte de la Spitalul Foișor, ar fi fost o rudă de-a dumneavoastră, cum v-ați fi simțit? Pentru ce au plătit acești oameni cotizații toată viața la sistemul public de sănătate? Ca să fie umiliți și să le fie pusă viața în pericol?
A trecut peste 1 an de la începutul pandemiei, ați știut de fiecare val care va veni și nu ați fost în stare să suplimentați numărul de paturi ATI. În schimb, ați reușit ceva, împreună cu marii ”specialiști” din Ministerul Sănătății: ați reușit să DEZUMANIZAȚI România!
Rușine! Dacă mai aveți puțină conștiință, dați-vă demisia și plecați acasă până nu e prea târziu!,, azvârle invitația senatorul brașovean ,,Macaroană fiartă,, înspre Voiculescu, după ce s-a asigurat că nu mai e niciun pericol și oricum catastrofa plusistă pleacă din funcție.

Libiu Mateescu 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.