Dumitru Prunariu pentru noile alegeri s-a mutat la Mures

Dumitru Prunariu pentru noile alegeri s-a mutat la Mures

0 102

Dupa ce s-au folosit de imaginea cosmonautului Dumitru Prunariu la alegerile parlamentare, pesedistii brasoveni il exporta in judetul Mures in perspectiva europarlamentarelor, intrucat doar acolo sunt dispusi social-democratii sa-i lase un loc eligibil. La Brasov e busy. De ce tocmai in Mures? Fiindca “e brasovean… ardelean de-al nostru”, dupa cum s-a exprimat Presedintele PSD Targu Mures, Florin Vlas, Potrivit declaratiilor acestuia varianta candidaturii lui Prunariu este „destul de avansata”, insa nu s-a luat o decizie finala.
„PSD Mures s-ar putea sa vina cu un candidat superputernic, in persoana domnului Dumitru Prunariu. E o varianta destul de avansata cea a domnului Dumitru Prunariu. Ar fi si pe un loc eligibil. Dar inca sunt discutii”, a spus Vlas citat de Mediafax.
Vlas sustine ca Prunariu e foarte cunoscut in Mures si ca este capabil sa scoata lumea la vot. Si ca sa nu-I fie urat printre straini, fie ei si ardeleni de-ai lui, lui Prunariu i s-a dat companie pe listele de Mures: Victor Socaciu, care sa-i cante folk de Parlamentul European si de Comisia Europeana si care, daca ar fi ales, ar face loc in Camera Deputatilor unui alt pesedist destoinic (la parlamentare Socaciu a reusit, in urma redistribuirilor sa devina deputat).
Interesanta strategie a brasovenilor, sa-si trimita oamenii la Mures. Pentru cine se elibereaza ringul la Brasov?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.