Drumuri brasovene afectate de iarna

Drumuri brasovene afectate de iarna

0 96

Ieri se mai lucra de zor la degajarea drumurilor nationale Predeal-Rasnov – restrictii de circulatie – si Poiana Brasov-Rasnov – drum inchis.


Datorita zapezii cam fleoscaite care a napadit din abundenta si zona Brasovului, o serie de copaci ( probabil din cei care seamana cu pensionarii zilelor noastre) au cazut si au blocat soselele susamintite. S-a intervenit energic spre degajarea zonelor blocate si speram intr-o grabnica restabilire normala a circulatiei.


Deasemenea au avut de suferit drumurile judetene si comunale, mai ales cele din zonele montane, adica cele ce leaga satele aflate prin vagauni de lumea metropolitana.


Din semnalele primite, o zona afectata in acest sens este cea de la Bran-Moeciu, in special satele apartinatoare, cocotate, cu oi cu tot, pe diferite coclauri.


Si aici se intervine, dupa posibilitati si prioritati, pentru degajarea cailor de acces, caci au inceput sarbatorile, se apropie Craciunul, si domnii de Bucuresti vor sa se retraga in aceste zone pentru bairam.


?


In ce priveste frecventele caderi de arbori peste sosea si cale ferata in zona Timisul de Sus, oare nu le trece prin cap celor in drept sa toaleteze liziera padurii, adica portiunea cea mai apropiata de calea rutiera si cea feroviara? Ia sa aiba vreo doi-trei dintre ei vilisoare sau alte interese pe acolo si sa vedeti cum s-ar aranja situatia !


?


Dan Bota


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.