Doua programe de turism balnear in extrasezon

Doua programe de turism balnear in extrasezon

0 168

Patronatele din turismul balnear vor lansa doua programe prin care persoanele interesate pot cumpara in extrasezon, respectiv pentru perioada 15 septembrie-15 decembrie, pachete de 6-9 nopti cu cazare la hoteluri de doua si trei stele, la preturi cuprinse intre 270 si 750 de lei.
Programele „O saptamana de refacere in statiunile balneare” si „Decada balneara” sunt lansate de Organizatia Patronala a Turismului Balnear si se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, cu scopul valorificarii locurilor disponibile din statiunile balneare in perioada de extrasezon.
Tarifele pentru ambele programe au fost mentinute la valorile celor din toamna anului trecut.

„Decada balneara” include noua nopti de cazare cu pensiune completa, la pretul de 650 de lei de persoana, la hotel de doua stele, si 750 de lei pentru cazare in unitati de trei stele. Pachetul mai cuprinde doua proceduri pe zi si o consultatie medicala.

„O saptamana de refacere in statiunile balneare”, include un pachet de servicii de sase nopti cazare, cu mic dejun si doua sedinte de tratament pe zi. Tarifele sunt diferentiate pe categorii hoteliere, respectiv 270 de lei pentru unitatile de doua stele si 330 de lei pentru cele de trei stele.

Preturile cuprind comisionul de 10% pentru agentiile de turism, in cazul Programului „O saptamana de refacere in statiunile balneare”, respectiv 50 de lei pentru „Decada balneara”.

La programe participa statiunile Amara, Baile Olanesti, Baile Tusnad, Baile Herculane, Buzias, Calimanesti Caciulata, Govora, Lacul Sarat, Moneasa, Pucioasa, Saturn, Sangiorz Bai, Sinaia, Slanic Moldova, Slanic Prahova, Sovata, Turda si Vatra Dornei.
„Turismul balnear incepe sa capete contur, iar aceste programe vin sa ofere sanse pentru cei care au bani mai putini, dar si sa constientizeze ca in statiunile balneare nu mergi doar cand esti bolnav (…). Este important ca aceasta forma de turism sa beneficieze, ca pana acum, de sprijinul statului, al investitorilor si al autoritatilor locale”, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, presedintele Organizatiei Patronale a Turismului Balnear, Nicu Radulescu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.