Dorel de la catering a lovit in curtea Spitalului Tractorul

Dorel de la catering a lovit in curtea Spitalului Tractorul

0 127
Masina care transporta mancarea pentru pacientii internati a lovit o batrana de 91 de ani, in timp ce soferul dadea cu spatele. Una din rotile masinii i-a trecut femeii peste piept si i-a provocat mai multe tramatisme si leziuni. Echipajul de la descarcerare a folosit doua cricuri pentru a scoate victima de sub vehicul. Batrana a ajuns la Ambulanta si de acolo la spital iar medicii se declara rezervati in privinta sansele ei de supravietuire.
Incidentul s-a petrecut miercuri in jurul pranzului in curtea Spitalului Tractorul. Femeia in varsta de 91 de ani mergea spre iesire dupa ce fusese la medicul de familie pentru a ridica o reteta. Nu a mai apucat sa iasa pe poarta pentru ca a fost calcata de masina firmei de catering care furnizeaza mancare pentru bolnavi.
Pana la sosirea echipajelor SMURD si de la descarcerare, alertate prin 112, cadre medicale din spital i-au acordat victimei primele ingrijiri. Pompierii au folosit doua cricuri manuale pentru a ridica masina, dupa care batrana a fost transportata la Ambulanta unde medicii au inceput sa o stabilizeze. Intre timp au sosit la fata locului si echipaje ale politiei si politisti criminalisti care au demarat ancheta pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul. Soferul masinii spune ca nu a vazut-o.
Zeci de minute s-au chinuit medicii sa stabilizeze pacienta, care a ajuns in final la Spitalul Judetean pentru investigatii amanuntite.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.