Doi pe cai, unul pe măgar…

Doi pe cai, unul pe măgar…

0 503

Mie imi plac, pe bune, aparitiile publice ale primilor doi „indragostiti” ai tzarii, Klaus si Carmen , de cate ori ii vad la televizor, tinandu-se cu tandrete  de mana; si pe strada si cand se urca sau cand coboara din avion si cand se dau jos din limuzina!  Cind ii privesc cum se poarta – atat de apropiati si dezinhibati in vazul lumii – ma cuprinde… si invidia, dar si o sfioasa emotie!
Personal, nu pot sa uit insa si o transmise tv., cu o scena colaterala cuprinzand o mitocanie de comportament in direct a fostului presedinte,cel putin incalificabila, fatza de blanda si rabdulia sa sotie prezenta la respectiva ceremonie religioasa. Dar asa o fi la noi ,cand vine vorba de traditionala …branza buna in burduf de javra! Iata,fatza in fatza avem si pilda Prințului William și a Ducesei Kate Middleton,doi tineri frumosi care formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri princiare din lume. Cu toate acestea, cei doi se abțin de la gesturile tandre în public.
Motivul pentru care aceștia nu se țin  niciodată de mână în public a fost dezvăluit si comentat de mai multe publicații britanice. Ducii de Camdrigde au vizitat nu de mult celebrul Taj Mahal, în ultima zi a turneului lor din India și Bhutan.Carmen Johannis & JWK d
Chiar dacă erau în fața unui monument închinat dragostei, cei doi nu au schițat nici un gest de iubire. Nici măcar nu s-au ținut de mână. Și există o explicație pentru asta.”Nu există nici un protocol la casa regală, care să interzică manifestarea afecțiunii în public. Cel mai probabbil motivul este acela că ei sunt reprezentanții Monarhiei Britanice oriunde merg și vor să fie profesioniștii în acest roluri”, a explicat Myka Meier, expert în etichetă regală, pentru revista People.(DDR)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.