Doar locul cinci pentru brasoveni la Timis Rally

Doar locul cinci pentru brasoveni la Timis Rally

0 87
Pilotii brasoveni Dan Gartofan si Adrian Berghea nu au reusit decat un nemultumitor loc cinci la Timis Rally, etapa a doua a Campionatului National de Raliuri 2013.
Dan Gartofan crede ca ocuparea acestui loc se datoreaza unei probleme la motor care la turatii maxime intrerupea iar problema a persistat pe durata intregii zile a competitiei.
"A fost un raliu frumos, la care ne-am descurcat onorabil. In prima zi am fost sacaiti de o problema la motor, care se intrerupea la turatii mari si nu stiam de ce. De-abia seara am reusit sa-i dam de cap, in parcul de service, cand am inlocuit un banal filtru de benzina ce se înfunda, iar astfel benzina nu mai ajungea la motor.
Cum nu stiam daca s-a rezolvat complet problema, am fost un pic mai prudenti in debutul zilei secunde, dar cand am observat ca totul este perfect, am inceput sa ne intram in ritm si sa mergem din ce i ce mai repede. Asta s-a vazut pe final, in timpii obtinuti pe ultimele probe, lucru ce ne da incredere pentru urmatoarele curse.
Suntem in crestere de forma si speram sa demonstram asta la Tulcea, chiar daca este un raliu complet nou pentru noi” a declarat Dan Gartofan.
Timis Rally s-a incheiat cu victoria detasata a echipajului francez F. Delecour – D. Savignoni, urmat de clujeanul Bogdan Marisca si de marele ghinionist ale primei etape din campionat, Valentin Porcisteanu.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.