Divortul dauneaza grav …Pamantului

Divortul dauneaza grav …Pamantului

0 166

In plin avant al curentului ECO, tot mai multi cercetatori cauta pentru a salva planeta, motive care contribuie la degradarea si poluarea Pamantului. Un motiv ar fi divorturile au un impact negativ major asupra planetei, pentru ca duc la cresterea numarului de persoane celibatare si, implicit, la un consum mai mare de resurse.
Cel care a facut acesta afirmatie este senatorul Steve Fielding, care a declarat intr-o sedinta parlamentara care a avut loc la Canberra, capitala Australiei, ca divortul contribuie la incalzirea globala. Cand un cuplu se destrama, noii celibatari au nevoie de mai multe spatiu de locuit, mai multa electricitate si mai multa apa curenta. Toate aceste elemente provoaca o crestere a emisiilor de dioxid de carbon, a explicat senatorul australian.
„Cunoastem deja problemele sociale care apar in urma unui divort, dar, de astazi, cunoastem si impactul lui asupra mediului inconjurator”, a declarat Steve Fielding. Din cauza risipirii resurselor, ar fi mai bine pentru planeta ca oamenii sa ramana casatoriti, a concluzionat politicianul australian.
Steve Fielding este liderul partidului independent Family First, a crescut intr-o familie cu 16 copii si este casatorit de 22 de ani.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.