Din jacuzzi, la Paris

Din jacuzzi, la Paris

0 57

Consilierul prezidential Teodor Baconski, presupusul iubit „din jacuzzi” al amabasadoarei Romaniei in Mexic, Manuela Vulpe, a fost numit ambasador la Paris. Dupa cum se stie, presa a popularizat niste asa – zise mesaje interceptate de un jurnalist roman stabilit in Australia, in care domnul consilier pomenea de un jacuzzi pe care l-ar fi impartit cu doamna Vulpe, iar aceasta se declara ravasita de respectiva intamplare.


Desi intr-o prima faza amabsadoarea a anuntat ca demisioneaza, ea a?revenit asupra deciziei,?declarand pentru Jurnalul National ca totul este o inscenare si ca ea „n-a? facut jcuzzi cu domnul Baconski”.


Ca o fi fost ceva (e cel putin ciudat cum a fost cuplat Baconski cu amabasadoarea din Mexic, daca cineva ii voia raul ii putea scorni o traseista care sa se jure ca s-a balacit cu el), ca n-o fi fost,? cert este ca Traian Basescu nu s-a lasat impresionat de poveste si l-a trimis pe Teodor Baconski in Paris (poate l-o fi sfatuit in prealabil sa aiba grija cu cine se scalambaie in Sena).


Baconski s-a nascut la Bucuresti, in 14 februarie 1963, este casatorit si are doi copii. A fost ambasador la Vatican si in Portugalia,secretar de stat pentru Afaceri Globale in Ministerul Afacerilor Externe, iar din toamna anului 2006, consilier prezidential la Departamentul politic al Administratiei prezidentiale.


?Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.