Dezvoltatorul Korona Mall Brasov – profit in vremuri de criza economica

Dezvoltatorul Korona Mall Brasov – profit in vremuri de criza economica

0 177

Dezvoltatorul mall-ului Korona din Brasov este unul dintre putinii oameni de afaceri care se poate bucura in vremuri de criza economica.
Profitul net global al acestuia a inregistrat o crestere de 26% in primul semestru al acestui an.
Echo Investment Capital Group a avut un profit net de aproape 17 milioane de euro (71 mil. zloti). Echo Investment Capital Group este unul dintre cei mai importanti investitori si dezvoltatori din Polonia, cu 80 de proiecte finalizate in 28 de orase, si cu investitii in Romania si Ungaria.
Veniturile dezoltatorului imobiliar au crescut de asemenea cu 30%, pana la 54,9 milioane euro (230 mil. zloti), comparativ cu primul semestru din 2008.
Valoarea bunurilor companiei au crescut cu 29%, pana la aproape un milion de euro (4,1 milioane zloti), dupa cum informeaza Daily Business.
Dezvoltatorul imobiliar are in lucru proiectul Korona din Brasov, proiect care va absorbi o investitie de 150 milioane de dolari si va fi finalizat in a doua parte a anului 2010.
“In acest moment se afla in desfasurare activitatile legate de demolare care in scurt timp vor fi finalizate. In acelasi timp s-au inceput si toate actiunile premergatoare demararii constructiei prevazuta pentru a incepe peste cateva luni”, au declarat reprezentantii Echo pentru Capital.
Korona Brasov va fi dezvoltat pe o suprafata totala de 153.000 de metri patrati si va avea o suprafata construita de 53.000 de metri patrati.
Centrul comercial va fi structurat pe patru niveluri, unul subteran si trei supraterane. In subteran se va afla un hipermaket si mai multe magazine de servicii, cum ar fi banci, curatatorii, magazine de telefonie mobile, etc. Cele trei nivele supraterane vor oferi o gama larga de magazine de confectii, sport, articole decorative, electrocansice, electronice, etc.
Korona va dispune astfel de 240 de magazine, la care se adauga un cinematograf cu cinci sali, o sala de bowling, un cazinou si un club de fitness. Oferta este completata cu baruri, restaurante si cafenele. Clientii vor avea la dispozitie aproximativ 2.000 de locuri de parcare. Noul centru comercial va crea in Brasov peste 1.500 de locuri de munca.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.