Corona Braşov Wolves a dezamăgit din nou marţi seara, într-o partidă contând atât pentru Liga Mol, cât şi pentru campionatul naţional. Echipa braşoveană a pierdut contra formaţiei ciucane, pe care, cu alte ocazii o învingea şi la Braşov şi în deplasare. Atunci când nu reușești să marchezi cu poarta goală în față, este imposibil să obții victoria. Așa s-a întâmplat în meciul Coronei cu HSC Miercurea Ciuc, partida în care, cel puțin în primele două reprize, ,,lupii” au ratat ocazii incredibile. Și cum mereu ocaziile se răzbună, ciucanii au taxat rapid erorile adversarilor și au ajuns la un nesperat 3-0, după 40 de minute. Apoi, în ultima treime, Csanád Virág a reaprins speranța, marcând (1-3), dar au venit alte gafe ale ,,lupilor” și s-a ajuns la 1-6!. Rezultatul final a fost 2-6, stabilit cu 10 secunde înainte de final, de Árpád Mihály.

,,Sunt foarte dezamăgit de acest meci, s-au făcut niște greșeli absurde și nu am reușit nicicum să ne revenim, cum nu am reușit să fructificăm nici oportunitățile așa cum a făcut echipa adversă,” a declarat Otto Keresztes, antrenorul echipei brașovene.

Dacă în Liga mol, lucrurile sunt clare, Corona Braşov Wolves fiind pe ultimul loc, situaţia se poate complica în campionatul naţional, pentru că formaţia braşoveană are acum două meciuri în deplasare, la Gheorghieni (15 şi 16 ianuarie, de la ora 17,30), pe ghaţa unei echipe care nu şi-a pierdut şansele de a accede în play-off…

Situaţia în clasamentul sezonului regulat al campionatului naţional : 1. Dunărea Galaţi 60 p, 2.HSC Miercurea Ciuc 59, 3. Corona Braşov 42, 4. Steaua 40, 5. Gheorghieni 33. În campionatul rnaţional mai sunt multe meciuri de disputat, tabloul sezonului regulat urmând să se încheie la sfârşitul lunii februarie!

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.