Despagubiri reduse la jumatate in cazul Huidu

Despagubiri reduse la jumatate in cazul Huidu

0 97
Curtea de Apel a injumatatit despagubirile dispuse de Judecatorie in cazul Huidu.
Sentinta definitiva pronuntata de catre magistratii Curtii stabileste ca sotia soferului decedat in accidentul comis de Serban Huidu va primi 70 .000 de euro, in timp ce fiul soferului si fiica Magdei Draghici vor incasa despagubiri de cate 60.000 de euro.
Cutea de Apel Brasov a admis recursul firmei de asigurari a lui Stefan Hudu in cazul accidentului provocat de vedeta tv in luna 16 octombrie 2011. Magistratii Curtii au injumatatit practic cuantumurile despagubirilor stabilite in prima instanta la Judecatoria Brasov. Astfel, din 120.000 de euro pentru fiecare ruda a victimelor Curtea de Apel a decis ca sotia soferului decedat sa primesca de la firma de asigurari 70.000 de euro, fiul acesteia 60.000 si aceeasi suma sa revina si fiicei Magdei Draghici. Instanta Curtii a mentinut restul despagubirilor in cazul familiei Balog de 5000 de euro pentru Loganul distrus de bolidul condus de Serban Huidu. Sotia soferului decedat a fost singura prezenta la citirea sentintei definitive de la Curtea de Apel, pe care o considera umilitoare :
Fiica Magdei Draghici – Ioana Campean declarase si ea recurs dar actiunea a fost respinsa de magistratii Curtii de Apel care a apreciat ca despagubirea care i se cuvine este de 60.000 de euro si nu de 400.000, asa cum ceruse tanara. In prima faza familiile victimelor accidentului rutier provocat de Åžerban Huidu solicitasera acordarea de daune morale ÅŸi materiale în valoare de 800.000 de euro – sotia si fiul soferului Stefan Balog 400.0000 de euro impreuna, cat ceruse si fiica Magdei Drăgici
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.