Desant ministerial PD la Brasov?

Desant ministerial PD la Brasov?

0 202

Se pare ca ministrul Berceanu va aborda totusi tema viitorului aeroport de la Brasov, asa cum promisese la jumatatea lunii decembrie 2006. In ciuda faptului ca a fost prezent, recent, la o sedinta a conducerii PD, cu vadite teme politice, primarul George Scripcaru spune ca nu a scapat momentul de a vorbi cu reprezentantii Guvernului pentru a rezolva unele dintre problemele stringente ale Brasovului.


Astfel, in perioada urmatoare si-a anuntat o vizita la Brasov ministrul Transporturilor, Constructiei si Turismului, Radu Berceanu. „Ministrul va veni sa discute cu reprezentantii Comisiei de monitorizare a proiectului privind construirea aeroportului Brasov-Ghimbav. El va fi insotit de specialisti in domeniu si va initia o discutie asupra stadiului proiectului”, a spus primarul George Scripcaru.


Un alt ministru care va vizita curand orasul este cel al Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, el fiind asteptat peste doua saptamani.


Ultimele conflicte de pe scena politica romaneasca par sa dinamizeze un pic actiunile ministrilor PD, vom vedea si cu ce consecinte, in planul realitatii. Reamintim ca de peste doi ani este semnat contractul de finantare al “Ocolitoarei mari” a municipiului Brasov, si cu toate promisiunile ca va fi gata in anul 2008, pana in prezent, nu a fost atacat decat unul din cele patru tronsoane, cel de la Darste la CET. Prea putin si prea mult fast la inaugurare, pamblici (taiate!), helicoptere, masini luxoase, etc. si doar cateva sute de metri de drum finalizate.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.