Deputatul PNL, Adriana Săftoi a făcut praf Executivul Orban.

Deputatul PNL, Adriana Săftoi a făcut praf Executivul Orban.

0 67

Haosul guvernamental – parlamentar post moțiunea de cenzură care a adus Guvernul MEU (Iohannes & Orban). devine insuportabil chiar și pentru liberali.
Deputatul liberal Adriana Săftoiu a declarat pe Facebook că „Îmi este ruşine” referitor la prestanţa Guvernului Orban.
Ea a spus că ,,Ne anulăm decizii (în campanie, am declarat că ușile sunt ferecate pentru membri PSD, dar, după campanie, au devenit membri PNL), votăm împotriva propriilor convingeri (vezi alocația pentru copii), ne pregătim să sesizam la CCR legile noastre (reducerea TVA de la 19% la 16% ,la produse alimentare de la 8 la 5) spunând „Hei, noi, PNL în opoziție am făcut legi neconstituționale”, acceptăm ca miniștri respinși de comisiile parlamentare (într-o țară în care se spune că Parlamentul reprezintă voința poporului și nu Guvernul) să rămână miniștri, creând un precedent periculos, acceptăm asumarea pe buget, un precedent și mai periculos, votăm incriminarea „drogurilor” intr-un mod total aberant… e cel mai mare haos parlamentar pe care l-am văzut si asta pentru că nu mai gândim, ci ne supunem.

Îmi doresc din toată inima să fie sfârșitul unui asemenea mod de a face politică. Să te supui doar ca sa îți mai asiguri un loc pe liste?! Vai de așa viitor”, a scris, pe faceboock, Săftoiu.
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.