Declaratii belicoase ale liderilor politici.

Declaratii belicoase ale liderilor politici.

0 113

?


Dupa aceste alegeri de doi bani de la sfarsitul lui noiembrie, liderii politici isi ling ranile si, in pauze, fac declaratii in ton cu alegerile. Din pacate sunt declaratii fara continut concret,actiunile din viitor ale principalelor partide politice trebuind probabil sa fie mai intai scoase din ceata, unde s-or fi pierdut – din greseala? – cu magarii.


Si omul de rand ce sa inteleaga?


Tentatia generala este de trimitere in origini, datorita unui gen mai curatel de bataie de joc. Asta se percepe pe strada si in casele oamenilor. Bordel politic de lux pe banii nostri


Geoana ii trage tare cu ramanerea in opozitie fata de toate partidele de dreapta. Si ce? Asta este menirea unui partid de stanga. Dar o va face? Ma indoiesc, in cazul ca mirosul de friptura va veni din dreapta. Si tot el clameaza neparticiparea partidului sau la votarea bugetului daca nu se includ si amendamentele PSD. Adica jucam turca, dar dupa regulile mele. Asta miroase a santaj, o sa vedeti.


Astilalti zmei, PD-ul, fac pe voiosii si voinicii fericiti, cu toate ca, asa cum s-au aratat mai ales referendumul, dar si simulacrul de europarlamentare, au inima cazuta in izmene.


Locomotiva Basescu fasaie abur in gol, iar franarul Boc pofteste lumea in niste vagoane de clasa a treia de pe vremuri.


Singurul care au pus botul se arata a fi calatorul Stolojan, obisnuit cu vagabondajul? si ramas flamand de dorul puterii neconferite de gramajoara figurilor de ceara din jurul sau.


Ceilalti, cu rani mai mari, inca tac in asteptarea cicatrizarii.


Sunt nerabdator sa le aud latratul.


?


Dan Bota


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.