Declarația unică 2020 – români un cadou de la liberali – termenul...

Declarația unică 2020 – români un cadou de la liberali – termenul de depunere de către persoanele fizice a fost prelungit până la 25 mai

0 86

Contribuabilii persoane fizice au termen până la 25 mai să depună declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţii sociale, a decis marți Guvernul.
Termenul inițial era 15 martie.
Documentul trebuie depus de către contribuabilii persoane fizice care au realizat în anul 2019 venituri extrasalariale supuse impozitului pe venit prin declarare la autoritatea fiscală.

„S-a aprobat astăzi prorogarea termenului până la care contribuabilii persoane fizice trebuie să îşi îndeplinească obligaţiile declarative şi de plată a impozitului pe venit şi ale contribuţiilor sociale, a formularului declaraţie unică privind impozitul pe venit şi contribuţii sociale datorate de persoane fizice, formularul 230.
Este vorba de prorogarea termenelor de la 15 martie 2020, aşa cum este în prezent, până la 25 mai 2020. Aceasta a fost o cerinţă pe care am avut-o de la mai multe ONG- uri, pentru a se asigura că toată lumea va depune formularele la timp”,
a anunțat ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.