Decizii ale Comisiei de Circulație

Decizii ale Comisiei de Circulație

0 82

În Comisia de Circulație din 13 mai au fost avizate următoarele propuneri de reglementare a circulației pe domeniul public:

 1. A fost avizată solicitarea Primăriei Municipiului Brașov prin S.C. Hentza Business S.R.L. pentru „amenajare benzi dedicate transportului public în Municipiul Brașov și trotuare adiacente”.
 2. Au fost avizate solicitările pentru montarea de stâlpi opritori în următoarele zone: intersecție str. Jupiter cu Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – la Grădinița nr. 23; str. Săcelelor nr. 1; str. Gloriei nr. 11, la intersecție.
 3. S-a avizat solicitarea  pentru amenajarea cu caracter temporar, până la asfaltare, a unei treceri pentru pietoni- str. I. C. Brătianu în dreptul imobilului blocul 1 Isaran.
 4. A fost avizată și solicitarea pentru traversare cu săpătură deschisă pentru reabilitare rețea gaze naturale str. Iuliu Maniu, str. Toamnei, în trei etape pe câte două benzi succesive – str. Iuliu Maniu/Bd. 15 Noiembrie în zona stației RATBV Camera de Comerț; str. Toamnei/str. Hărmanului/str. M. Kogălniceanu. Aceste lucrări se vor desfășura doar pe timp de noapte.
 5. În zona str. Carpaților nr. 93 (dezvoltarea imobiliară Urban Plaza) va fi amenajat un sens provizoriu, din balize, până când vor fi finalizate lucrările și va fi amenajat sensul giratoriu definitiv.
 6. Având în vedere demararea lucrărilor de construire a sălii de sport de la Școala gimnazială nr. 2, a fost avizată solicitarea Primăriei Brașov de amenajare, provizorie, a unui acces  direct în curtea școlii dinspre b-dul Saturn.
 7. A fost avizată solicitarea S.C. Ceetrus România S.R.L. pentru Coresi Business Park solicită avizul Comisiei de Circulaţie pentru schimbare de destinație din hală prese-sudură în spațiu multifuncțional, spații pentru spectacole, evenimente și alimentație publică, amenajări interioare și exterioare, cu condiția reglementării celor 76 de locuri de parcare aferente viitorului spațiu multifuncțional.
 8. A fost avizată solicitarea S.C. Ceetrus România S.R.L. pentru amenajare cale de acces pe teren proprietate privată, pe Str. Turnului nr. 5.
 9. Solicitarea S.C. Maurer Imobiliare S.A. pentru construire ansamblu de locuințe colective, funcțiuni complementare, dotări publice, pe Str. Ioan Popasu f.n. a fost avizată cu condiția finalizării lucrărilor de amenajare a str. Argintului, tronsonul cuprins între str. Ștefan Baciu și str. Ioan Popasu, respectiv amenajarea de trotuare și zone verzi.
 10. De asemenea a fost avizată și solicitarea aceleiași companii pentru construire ansamblu de locuințe colective cu dotări aferente, rețele edilitare cu branșamente aferente, infrastructura stradală” – Str. Graurului f.n., cu condiția ca, în paralel, să se deruleze și lucrările de realizare a tramei stradale perimetrale.
 11. Comisia a avizat și solicitarea Iris Residential S.R.L., Insigra S.R.L., Talel Mill S.R.L. pentru construire drum pe str. Tiberiu Eremia.
 12. A fost avizată și solicitarea LIDL România pentru construire centru comercial, amenajarea incintei cu spații verzi plantate, alei carosabile și pietonale, semnale publicitare, împrejmuire pe str. Poienelor nr. 5.
 13. Și solicitările Kroninvest Properties S.R.L. pentru construire bloc de locuințe colective cu regim de înălțime P+2E+M,pe Str. Nicolae Labiș, a S.C. Big Fit Club S.R.L. de construire două blocuri de locuințe, P+2E+M, pe str. Calea Feldioarei f.n au fost avizate cu condiții.
 14. De asemenea, au mai fost avizate solicitările SC Premium Interfinance SRL  pentru construire imobile de locuințe colective S+P+2E+R conform sentinței civile nr. 4845/12.07.2018 (CU 3125/09.10.2019), pe Str. Colțul Putinarilor nr. 54, cu condiția realizării drumului de acces din drumul spre Poiana Brașov;  solicitarea S.C. Ludwig Pfeiffer pentru Compania APA pentru extindere rețea canalizare și apă pe str. Plugarilor și solicitarea Primăriei Brașov pentru construire Park&Ride Bartolomeu.  

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.