De ce suntem noi mici si ei mari ?

De ce suntem noi mici si ei mari ?

0 100

De ce nu putem sa ii ajungem pe cei din vest sub nici o forma, ne-o demonstreaza Jose Mourinho si Mihai Stoica. Primul antrenorul lui Real Madrid, cel de-al doilea managerul gruparii Steaua Bucuresti.
Spre deosebire de Meme Stoica, antrenorul Realului nu-si permite sa jigneasca jucatorii emblemetici ai clubului la care activeaza, chiar daca primeste critici.

Alfredo Di Stefano, unul din jucatorii istorici ai Realului a declarat ca este nemultumit de prestatia echipei madrilene. Spre deosebire de Mihai Stoica, cel care l-a pus la punct pe Helmuth Duckadam, Jose Mourinho a declarat:

„Alfredo este unul dintre cei mai importanti jucatori din istoria lui Real Madrid. Eu sunt un nimeni in istoria acestui club. Acest om trebuie respectat, asa ca nu o sa comentez. „, a spus Mourinho, citat de Adevarul.

In Romania, managerul Stelei, nemultumit de criticile pe care legendarul Duckadam le-a adus lui Tatarusanu, prin comparatie, a declarat :

„Ma deranjeaza ca Helmuth Duckadam l-a criticat pe Tatarusanu la o faza la care baiatul n-are nici o vina. Indiferent de cat de mare jucator a fost pentru Steaua, n-are voie sa spuna ca Tatarusanu putea face mai mult la golul lui Adailton”.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.