De ce sa ne epilam cu ceara

De ce sa ne epilam cu ceara

0 71

Epilarea reprezinta una dintre rutinele de ingrijire care ne consuma foarte mult timp, dar care nici nu poate fi omisa.
Toate am avut parte de experiente mai mult sau mai putin placute in ceea ce priveste epilatul; iar atunci cand pentru acesta este folosita ceara, tot ce ne dorim este sa se termine cat mai repede.
Epilarea cu ceara poate fi folosita cu succes pentru toate zonele corpului (inclusiv fata), ea ajutandu-ne sa evitam taieturile, umflaturile si urmele inestetice lasate de alte metode de epilat.
Cel mai mare avantaj al epilatului cu ceara este durata lunga dintre sesiunile de epilat (intre 3 si 6 saptamani). In plus, firele de par cresc inapoi mai matasoase, mai deschise la culoare si, cu timpul, se raresc sau chiar pot disparea complet (cel putin pe anumite zone).
Un alt avantaj important al epilatului cu ceara este perioada de timp scurta pe care o necesita realizarea lui, mai ales daca apelam la servicii profesioniste.
Exista insa si dezavantaje ale epilatului cu ceara. Unul dintre acestea este durerea produsa de smulgerea firelor din radacina, care se dovedeste insuportabila pentru unele dintre femei. In plus, femeile care nu suporta bine durerea pot avea diverse probleme, cum ar fi inrosirea pielii, exfolierea ei, inflamarea inestetica a foliculilor, precum si cresterea firelor de par pe sub piele.
Epilarea cu ceara este o metoda dureroasa, dar cel putin stii ca in urmatoarele doua saptamani nu vei mai avea grija parului nedorit!

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.