Dan Voiculescu: Am renuntat la imunitate ca sa fiu judecat

Dan Voiculescu: Am renuntat la imunitate ca sa fiu judecat

0 103
Dan Voiculescu a declarat luni seara la emisiunea "Sinteza zilei" de pe Antena 3 ca si-a dat demisia din Paralament si a renuntat la imunitate din trei motive majore: sa fie judecat ca un cetatean obisnuit; sa nu mai ocupe nicio functie publica pana Justitia nu-si face datoria si din respect pentru judecatorii din Romania. Voiculescu sustine ca Traian Basescu a incercat sa-i ofere mai multe intelegeri de-a lungul timpului, dar ca nu a putut colabora cu acesta din cauza caracterului. "La umbra lui Traian Basescu nu creste nimic. El nu vrea sa construiasca ci doar sa distruga", a raspuns Voiculescu intrebat fiind "de ce este presedintele Basescu atat de mult de persoana lui Voiculescu si trustul Intact". Alte declaratii:
  • L-am cunoscut pe Traian Basescu pe cand vroia sa castige primaria Bucuresti. Un prieten, George Copos, m-a rugat sa ma duc la el. Era un alt Basescu, un om umil si aplecat. Avea nevoie de ajutorul Antenei 1 pentru a castiga primaria.
  • Fiind capitan de vapor el e obisnuit sa controleze totul ca acolo. Nu intelege ca aici e vorba de un popor, unul mare, cu problemele lui…
  • Traian Basescu a fost de mai multe ori la mine la Grivco. Nu a fost oficial si n-a fost nicio presa prezenta. A fost impreuna cu Stolojan la mine de 2-3 ori intr-o luna.
  • Pierdem prea multa energie discutand despre un personaj care nu mai are mult in viata publica.
  • Mi-e teama ca se trece de la coabitare la intelegere cu presedintele. Mi-e teama ca anumiti politicieni aflati acum la guvernare sa nu initieze anumite trocuri. Nu ma gandesc la premier, dar oameni politici de sub el pot face asta. S-a mai intamplat.
  • Ar fi un mare pacat daca USL va dezamagi la guvernare. Romania va intra intr-o criza fara precedent deoarece n-ar mai fi o forta politica capabila sa guverneze tara.
  • Pentru a nu dezamagi este absolut necesara o concentrare a eforturilor. Romania nu este in postura de a rezolva toate problemle intr-o perioada scurta.
  • Pensionarii sunt prioritatea principala.
  • Tinerii sunt a doua problema majora. Ar trebui create circa un milion de locuri de munca pentru ei
  • In al treilea rand ar trebui stabilita o anumita prioritate a proiectelor. S-au stricat bani aiurea: partii de schi unde nu merge nimeni, sali de sport unde nu intra nimeni…. Sunt bani care puteau sa mearga la pensionari sau la locuri de munca.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.