Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj!

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj!

0 88

Inevitabilul s-a produs astăzi: Dan Petrescu a părăsit CFR Cluj, într-un moment delicat pentru echipa campioană! A fost o decizie luată în comun de club și de antrenorul Dan Petrescu, pe cale amiabilă. Adică nici nu și-a prezentat demisia, nici nu a fost demis (??!!), așa cum de altfel a precizat antrenorul CFR-ului.
A fost o decizie previzibilă, anunțată de tot felul de contorsiuni ale parcursului echipei campioane, culminând cu eliminarea din Cupa României, de către Poli Iași.
Se pare că antrenorul a renunțat la clauza de două milioane de euro, din contract și a semnat rezilirea pe cale amiabilă.
Aș vrea să spun că împreună cu clubul am decis rezilierea contractului pe cale amiabilă. Nici nu am fost demis, nici nu mi-am dat demisia. Cred că este mai bine pentru club, pentru jucători pentru mine, ca în acest moment fiecare să meargă pe drumul lui.
Mulțumesc clubului CFR Cluj pentru acești 3 ani minunați petrecuți împreună. Sunt mândru și fericit de tot ce am făcut aici. Aș vrea să mulțumesc în primul rând patronului CFR Cluj, care a avut încredere în mine și m-a ajutat în toate momentele.
Aș vrea să mulțumesc tututor jucătorilor, care au fost minunați în acești 3 ani. Cum se știe, eu sunt un antrenor mai dificil si toți au reușit să mă suporte și, nu în ultimul rând, aș vrea să mulțumesc fanilor CFR Cluj, celor care au crezut și m-au ajutat în acești 3 ani fantastici.
Cred că viața merge înainte, plec cu capul sus de la Cluj, sunt fericit de ce am realizat și într-o zi sper să mă întorc aici să antrenez. De ce nu?
În viața de antrenor sunt tânăr, cred că mai pot antrena mulți ani de aici încolo. Îmi doresc o mini vacanță, în același timp sunt un antrenor liber și dacă apare o ofertă de nerefuzat mâine, la cum mă cunosc e posibul să o accept. Cel mai important e să mă liniștesc și să mă gândesc la mine.
Am dat mai mult clubului decât familiei. Cred că merit și eu o vacanță. Urez succes echipei în campionat și să se califice mai departe în Europa League. Vă mulțumesc mult!” a declarat Dan Petrescu.

Plecarea lui Petrescu nu poate fi, totuși, de bun augur, din moment ce joi, CFR Cluj joacă în Europa League, contra achipei ȚSKA Sofia.
Se pare că la CFR Cluj, continuator pe banca tehnică sunt doriți Vasile Miriuță sau Adrian Mutu.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.