Dacian Cioloș, UMILIT la Iași de o vânzătoare: „Gata! Că îmi pierd...

Dacian Cioloș, UMILIT la Iași de o vânzătoare: „Gata! Că îmi pierd timpul meu și pierd clienți”!

1 306
Aflat la Iași în campanie de strângere de semnături pentru campania „Oameni noi în politică”, fostul premier tehnocrat Dacian Cioloș a fost apostrofat de o localnică. Cea care l-a pus la punct pe Cioloș  este o vânzătoare, care, după ce a văzut ce vrea, l-a invitat să plece din magazin „pentru că își pierde clienții. Femeia i-a amintit fostului premier, pe care nu l-a uitat că „ a fost la conducere”, cum sunt tratați românii acasă la ei de întreaga clasă polică, scrie stiripesurse.ro
„Vrem să modificăm legile electorale”, a spus Dacian Cioloș, la intrarea în magazin.

„Cu cei din Coaliția de dreapta sau de stânga? Noi nu mai credem nimic ce e în această țară. Am copil care a fost olimpic în această țară și care a plecat datorită sistemului și birocrației din România. Da? Fata mea a făcut Dreptul, masteratul în Madrid și nu vrea să profeseze în România. Și gata. Nu semnez nimic. Și niciodată nu voi mai merge la vot. Întotdeauna iese cine se dorește și cine trebuie să fie la putere. Toți care ajung sus vor doar să sugă ciolanul, ajunge să roadă în așa hal încât nici măduvă nu mai are ciolanul. Noi, micii investitorii, plătim foarte mult pentru statul român, nu ne dă posibilitatea de a da salarii mai mari la oameni, noi plătim enorm de multe dări. Și pielea. De șase luni de zile nu găsesc un salariat”, i-a spus femeia.
„Cu analiza asta sunt de acord”, a răspuns fostul premier.

Faceți ceva ca să nu le mai repete nimeni. Că tot timpul v-am ajutat și nimic nu am câștigat”
„Eu pot să spun ce mă privește pe mine, nu pot să spun de ceilalți”, a replicat Dacian Cioloș.
„Da. Știm când ați fost și la conducere”, i-a răspuns vânzătoarea, fără a semna campania.
Fostul premier se afla la Iași pentru strângerea de semnături în cadrul inițiativei „Oameni noi în politică”. Ulterior discuției cu vânzătoarea, Cioloș a comentat: „foarte bine că îi spun oamenii părerea. Da, pentru că uite își pierd încrederea”.

COMENTARII

  1. Ciolos este un JIDAN BOZGOR care are si cetatenie romana pe linga cea ungureasca si vrea ca Romania sa aiba un guvern care sa ia lumina de la curul bozgorilor si din chilotii murdari ai BABAEI NAZITSTE
    I s-a dat sansa si a facut o BALEGA ENORMA in economie. In plus a dat sute de modificari ale legilor JUSTITIEI prin OUG-uri prin care le permitea Procurorilor Bolnavi Mintal precum Cucuveau MOV si penalul Lazar sa anuleze verdictul judecatorilor si sa condamne inculpatii dupa bunul lor plac cu dosare masluite si contrafacute de Taranul TRADATOR Coldea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.