Daca nu este ajutat se va retrage din fotbal

Daca nu este ajutat se va retrage din fotbal

0 73

Luni in cadrul conferintei de presa organizate de catre clubul de prima liga Poli Timisoara, patronul Marian Iancu a dat un ultimatum autoritatilor locale de a se asocia cu clubul pana la finele lunii ianuarie.
Acesta a declarat ca pentru a continua investitia BKP la Timisoara la nivelul maxim de performanta dorit, este esentiala participarea activa a autoritatilor locale in cadrul societatii care sustine clubul. Marian Iancu a enuntat faptul ca la mijlocul lunii noiembrie a trimis scrisori de intentie Consiliului Local si Consiliului Judetean prin care chema ambele institutii in a se asocia, prezentandu-le diferite moduri in care asocierea poate fi realizata si nici pana acum nu a primit vreun raspuns oficial.
Astfel autoritatile au pana la finele lunii cand este programata sedinta BKP pentru a se asocia. In caz ca asocierea nu va avea loc este asteptat ca Marian Iancu sa isi dea demisia din functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Politehnicii Timisoara, posibil succesor in aceasta functie fiind actualul presedinte executiv Gheorghe Chivorchian. In acel moment clubul va trebui sa isi schimbe obiectivul si sa adopte unul mai putin pretentios fata de cel actual care prevede ocuparea unui loc de cupa europeana. De asemenea este asteptat ca atunci cativa jucatori de valoare sa paraseasca gruparea Viola pentru a satisface nevoile financiare ale clubului, tinand cont ca atunci finantarea BkP va fi blocata definitiv. Pasii urmatori vor fi decisi in vara fiind posibila plecarea BKP-ului in aceste conditii.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.