Dacă Dumnezeu ar fi vrut să fim homosexuali, i-ar fi creat pe...

Dacă Dumnezeu ar fi vrut să fim homosexuali, i-ar fi creat pe Adam şi pe Remus Cernea…

0 984

Femeile au toate defectele, spun destui mari barbati ai lumii: sînt cheltuitoare, sînt bîrfitoare, sînt superficiale şi mai sînt şi frumoase pe deasupra.
A spus-o pana si Socrate despre …sotia sa Xantipa, asezand-o astfel, alaturi de el, intre nemuritorii Lumii…
Spun unii ca femeilor le plac mai mult bărbaţii plinuţi… în zona portofelului, nu a inteligentei!. Altii spun că e mai bine să faci amor in… ultima noapte de dragoste, prima noapte de război, dar dacă aveţi chef de amîndouă, căsătoriţi-vă!
Căsătoria provine din dragoste aşa cum şi oţetul provine din vin.
Căsătoria este o legătură între o persoană care nu-şi aduce aminte niciodată aniversările şi una care nu le uită niciodată. Uneori e greu să spui dacă într-o casă conduce bărbatul, femeia, soacra sau bucătăreasa. Doar câinele casei ştie întotdeauna cine e şeful…. 

A&E EDoar dragostea e ca duelul: dacă te atinge, te răneşte. Când te căsătoreşti ai nevoie de un martor. Ca la orice duel…           
În materie de dragoste, astăzi hainele jenează mai mult decât principiile. De aceea soarta favorabilă e ca femeia: dacă nu profiţi de ea când îţi iese în cale, mâine n-o mai prinzi, că … a avut-o altcineva. Totusi, nedelicatetea asta a spus-o Napoleon… Lui i se permite!
Altfel, cine ştie să descifreze privirile femeilor, nu mai are nimic de învăţat.
Sunt insa de accord intru totul cu obiceiul care spune că bărbatul trebuie să sărute respectuos mâna femeii când o întâlneşte prima dată. De undeva tot trebuie să înceapă…  

Bărbatul a fost creat înaintea femeii ca să apuce să spună şi el câteva cuvinte fără să-l întrerupă nimeni. Cînd o femeie are darul de a tăcea, are precis şi alte calităţi ieşite din comun. In conditii de egalitate, Ei vor să fie prima dragoste pentru femei, în timp ce femeile vor să fie ultima dragoste pentru bărbaţi. Cu Remus Cernea, nu sunt astfel de probleme… .
A&E SDeci vă plac femeile geloase; sau poate altele… Care altele?

Poate că gelozia le plictiseşte pe femei, dar lipsa ei le omoară de-a dreptul.
Caci  plăcerea din dragoste ţine doar un moment, iar durerea din dragoste ţine o veşnicie… De aceea orice femeie poate să mimeze… si singură că are un orgasm, dar numai cu ajutorul unui bărbat poate să mimeze că este îndrăgostită. Cînd o doamnă refuză, trebuie să fie discretă. Dar cînd nu refuză, si  bărbatul trebuie să fie discret. În dragoste, doar unii fac, si alţii vorbesc… Mai bine tac şi eu… ca Woody Allen. Tot el spunea ca un spectacol de operă este ca o femeie inteligentă: costă mult, e greu de înţeles şi nu poţi spune nimic rău despre el fără să fii considerat mitocan. 
Femeia nu poate trăi fără bani, iar bărbatul nu poate trăi fără femei. Cica de aici se naste alchimia aia nevazuta…
De aceea este imposibil să ghiceşti cîţi bani are de gînd să cheltuie o femeie.
Dacă soţul şi soţia merg împreună pe stradă, cel care merge mai repede e mai supărat. Daca femeia sta mereu in spate, el este oltean… nu Nelutzu Olteanu, zis si Mexicanul!

(Don Basilio)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.