Cum vede Pro Democratia situatia postscrutin

Cum vede Pro Democratia situatia postscrutin

0 57

Cristian Parvulescu, seful Pro Democratia, afirma ca Justitia ar putea dispune renumararea voturilor, dar nicio instanta nu va face asta.
Astfel, in mai multe judete sau sectii de votare, unde cantecele spre victorie au fost trambitate pe un ton cam fals, s-ar putea dispune renumararea voturilor de catre Justitie, dar nicio instanta din Romania nu va lua decizii in contradictie cu rezultatele afisate de partide, a declarat Cristian Parvulescu, presedintele Pro Democratia.
Oare de ce? Nu ghiciti?
In continuare se vor contesta rezultatele din anumite judete sau din anumite sectii de votare si se poate dispune, de catre Birourile Electorale Judetene sau de catre Biroul Electoral Central renumararea voturilor.
“Rezultatele cu greu mai pot fi intoarse”, a declarat Cristian Parvulescu.

Unul din posibilele scenarii de dupa alegeri ar putea fi chiar demararea alegerilor anticipate, prin care sa se schimbe intreaga structura parlamentara, poate chiar din 2010, a mai spus presedintele Pro Democratia.
Ramane de vazut ce dovezi pot prezenta social-democratii in sprijinul teoriei cu fraudarea, iar in caz ca acestea sunt temeinice, oricat de supusa ar fi Justitia, nu ar putea interzice o renumarare acolo unde se dovedeste a fi nevoie.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.