Cum putem accesa fonduri nerambursabile

Cum putem accesa fonduri nerambursabile

0 59

Fondurile structurale cu care ne bombardeaza UE sunt adevarate mine de aur pentru micii intrprinzatori autohtoni. Fiecare dintre noi ar dori sa puna mana pe o suma frumusica de bani pe care sa nu fie nevoit sa o mai returneze vreodata.

Din pacate multi nu sunt informati cu privire la masurile pe care trebuie sa le adopte pentru a-si atinge acest obiectiv.

De aceea, Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Brasov a demarat un amplu proces de informare pe tema principalelor instrumente ale intreprinzatorilor pentru accesarea fondurilor nerambursabile pentru IMM-uri – Ghidurile pentru Investitii si Consultanta.

Au fost deja lansate cele trei ghiduri care il invata pe orice roman cum sa acceseze suma de 1070 de miliarde de euro pana in 2013.

Uniunea Europeana doreste ca Romania sa se puna la punct cu investitiile productive si pregatirea pentru concurenta pe piata a intreprinderilor, si, de aceea, banii sunt oferiti pentru modernizarea spatiilor de productie si a tehnologiilor folosite, consultanta acordata IMM-urilor pentru dezvoltarea si extinderea afacerilor.

Cererile de finantare vor putea sa fie depuse incepand cu data de 26 mai, daca sprijinul financiar solicitat nu depaseste 920 000 de lei, iar pentru valori de peste 5,560 milioane de lei, cererile de finantare se vor depune din 5 mai pana pe 1 august.

Sesiunile de informare organizate de OTIMMC Brasov se vor desfasura Incubatorul de Afaceri, Metrom Industrial Parc, Parcul Industrial Carfil sau sediul oficiului, dar si in alte localitati din judet: Victoria, Fagaras, Rupea, Codlea sau Zarnesti.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.