Cum a dezinformat grosolan presa europeană, mincinosul Kelemen Hunor!!

Cum a dezinformat grosolan presa europeană, mincinosul Kelemen Hunor!!

0 182


Formațiunea comunistă Consiliul Oamenilor Muncii de Naționalitate Maghiară  format in majoritate din colaboratori nemijlociti ai ceausismului,(primul preseinte, Domokos Geza, a facut studiile la Moskova, coleg si prieten cu Ion Iliescu !), s-a transformat, hokus-pokus în 1989, intr-o noapte! într-un ONG etnic căruia i s-a permis – prin legi anume făcute pentru a sprijini comunitatea maghiară – să devină o ditamai forță politică fără obligațiile juridice care-i incumbă în mod normal responabilitatile unui partid. 

Prin „unicitatea” legislației etnice din Romania și permisivitatea colaborationista fără echivalent în țările europene de a face politică etnicistă, provocatoare, nefavorabilă sau chiar adversă statului român, țara noastră a devenit exemplu pozitiv ,des citat în Europa și în lume. Aceasta este adevărata față a Românieiin care s-a balacit Kelemen Hunnor,crescut la sin de Marko Bela ! Si pe care acum o injura,sa dea bine in rapoartele transmise la Budapesta de „serviciile”lor,infiltrate peste tot!

Un anonim din satul Cârța, nu prea departe de Rupea, (unde s-a nascut si actualul primar din Sf.Gheorghe), strasnicul vlastar  tot dîntr-o familie de activiști, Kelemen Hunor, „remarcat” doar prin câteva merite literare de nivel mediocru, a ajuns de două ori ministru și o dată vicepremier al României numai și numai pentru că s-a născut maghiar. 

Mii de tineri, poate mai capabili și mai aplicați pe gestionarea trebilor economice și politice ale unei comunități , au plecat din țară fără nici o șansă de a ajunge cândva în vreo funcție si marunta în Guvern.Minoritarii nostri etnici au locuri de conducere rezervate, cele de secretar de stat devenind o banalitate…
După ce a urcat câteva trepte ale ONG-ului – pe post de partid politic,precum UDMR – dl Kelemen si ai lui primeste de la statul român o subventie între 5 și 7 milioane de euro pe an, pe care îi cheltuie după cheful domniei sale și al ciracilor sai, dând o socoteală extrem de „relativă” organelor în drept. „Nu este si aceasta adevărata față a României „intzelegatoare” ,dle Kelemen? 

Fără UDMR pe post de ONG, fără reglementari etnice laxe si legi fără dinți, fără politica uneori ineptă de proteguire a minorității maghiare extrem de agresive din această țarăKelemen Hunor ar fi rămas agent veterinar la Cârța. 
Doar deschiderea „super”- democratică și infinita toleranță a cetățenilor acestei țări i-au permis să devină un personaj de super – notorietate, deși realizările pur profesionale nu-l disting de marea masă a mediocrității. 

Dupa retragerea lui Marko Bela, mentorul sau, Kelemen Hunor își  continua in fortza aventura, va amenința, va dezinforma  și va pângări în orice etapa a vieții sale țara care l-a făcut om.
Iar partidele politice românești îi vor întinde întotdeauna o mână – e drept, nu total dezinteresată… – pentru a-l face părtaș la guvernare, chiar dacă a transformat ONG-ul înființat în România de Domokos si Iliescu intr-o anexă  și a intereselor cercurilor retrograde din Ungaria. Căci aceasta este „adevărata față a României!” crede si declara fara rusine Hunnor

Împreună cu tovarășii de drum politic, tocmai ei vor comite ilegalități flagrante și, prinsi in fapt la Valea Uzului, vor striga ca din gură de șarpe că majoritarii sunt vinovați.
Astfel își vor permite să susțină ca… validă inchiderea cu lanturi si lacate a portii si  demența de-a interzice, în zi de  sărbătoare tradiționala 
consacrată Eroilor, ca tocmai „majoritarii” să nu-si poata omagia  eroii.

 Si dacă acești participanti vor intra totuși, cu preoti in frunte, pentru a cinsti trecutul si memoria celor cazuti in lupte, Kelemen va da declarații în care întâmplarea cu pricina a fost prezentata  ia proporțiile unei grozăvii interbelice echivalente cu, Holocaustul, Hiroshima ori Guernica.
Mediile internaționale au preluat această imensă minciună, iar țara unde s-a născut și al cărei cetățean de frunte este Kelemen Hunor i-a acordat Ordinul Steaua României nu-i va clinti nici un fir de păr în cap. 
Aceasta nu este „adevărata față României” d.le Kelemen?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.