Preşedintele Comisiei de Sport din cadrul Consiliului Judeţean Braşov, Dragoş Crăciun, le-a felicitat şi el pe baschetbalistele de la Olimpia CSU Braşov, pentru performanţa  obţinută la finalul turului campionatului Ligii Naţionale :

,,Vreau sa felicit echipa, jucătoarele, pe Dan Calancea, pentru această performanţă: locul 2 la final de tur de campionat! Este cel mai bun parcurs, de când această echipă activează în Liga Naţională.Chiar dacă nu avem individualităţi de marcă, avem o echipă frumoasă, o echipă unită, iar acest lucru s-a văzut şi în teren. Echipa noastră are al 7-lea sau chiar al 8-lea buget dintre formaţiile din Liga Naţională, dar acest lucru nu ne-a împiedicat să terminăm turul pe locul secund! Nu mă aşteptam să avem parcursul acesta, pentru mine este o surpriză plăcută, iar acest lucru sper sa fie apreciat şi de factorii de decizie din cadrul Consiliul Judeţean , iar Consiliul Judeţean să fie în continuare alături de echipă !”

În altă ordine de idei, pentru că Aradul va juca săptămâna viitoare în Liga Europei Centrale, jocul retur de la Braşov, din cadrul Cupei României, se va disputa în a doua jumătate a lunii decembrie. Pentru Olimpia CSU Braşov, urmatorul joc oficial va fi cel de duminică 6 decembrie, contra CS Municipal Satu Mare.

Dan Calancea, antrenor principal Olimpia CSU Braşov:

,,Am făcut un tur de campionat foarte bun, pentru care întreaga echipa merită felicitată! Am încheiat prima parte a campionatului pe locul 2, o performanţă  foarte bună. Pentru noi, urmează jocul cu Satu Mare, de pe teren propriu, după care cel din deplasare cu Rapidul, iar apoi derby-ul de la Braşov, dintre ocupantele primelor două locuri: ACS Sepsi Sf.Gheorghe şi Olimpia CSU Braşov.”

Partida de duminică, împotriva echipei din Satu Mare, va începe la ora 15.00 şi contează pentru etapa a 12 – a Ligii Naţionale

 

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.