Crin Antonescu s-a casatorit la …Bruxelles

Crin Antonescu s-a casatorit la …Bruxelles

0 150

Presedintele PNL Crin Antonescu a explicat duminica de ce a ales sa se casatoreasca la Bruxelles, spunand ca este un lucru de natura strict privata si nu a dorit ca cineva sa creada ca este un moment din campania electorala.
„Dincolo de faptul ca socotesc o astfel de rascruce a vietii un moment de maxima intimitate, era un moment inevitabil, data fiind postura mea publica in tara, lucrurile iau o amploare mai mare sau mai mica, dar oricum mediatica, si n-am vrut, pentru Dumnezeu, macar sa-i dea cuiva prin cap ca asta-i un moment din campania electorala”, a spus Antonescu la Realitatea Tv, subliniind ca, „paradoxal cumva”, a ales aceasta varianta „din ratiuni electorale”.
„Am preferat varianta asta, care, pe de alta parte, pentru ca sotia mea – care este eurodeputatul Adina Valean- era la Bruxelles, mi s-a parut o varianta fireasca si din punctul acesta de vedere cat se poate de decenta”, a mai spus Antonescu.
Presedintele PNL, Crin Antonescu si europarlamentarul PNL Adina Valean s-au casatorit,vineri, la Bruxelles, petrecerea avand loc sambata, intr-un cadru restrans.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.