COTA UNICA vs Obama

COTA UNICA vs Obama

0 98

Fixatia facuta in Regimul Boc legata de Cota unica ii sperie pe americani.
Presedintele Barack Obama le-a cerut marti „mici sacrificii” contribuabililor americani cei mai instariti pentru a reduce deficitul si datoria, dand asigurari ca totusi nu-si doreste “pedepsirea succesului”.
In fata studentilor de universitatea de la Annandale, din suburbiile Washingtonului, in prima dintre cele trei interventii publice pentru apararea strategiei sale bugetare, Barack Obama si-a reiterat vointa „de a pune capat reducerilor de impozite pentru americanii cei mai bogati”.
„Sa fie clar, nu facem asta pentru ca vrem sa pedepsim succesul. Imi imaginez ca multi tineri din aceasta tara vor deveni bogati si asta este foarte bine. Dorim acest lucru. Dorim ca voi sa infiintati o firma si sa creati slujbe pentru a le da de munca altora’, a afirmat el.
El insusi milionar datorita cartilor lui, Obama s-a confesat in gluma ca el insusi a fost iritat cand si-a vazut fisa de impozitare: “Exista un moment in care descoperi suma pe care o achiti si te gandesti: ‘Waw! O sa ma gandesc la pozitia mea privind impozitarea celor borati!”, a spus presedintele SUA.”Nimeni nu va spune ca este incantat sa plateasca impozite mai mari. Dar este o chestiune de valori. Eu nu cred, cu siguranta, ca impozitele mele trebuie sa fie mai mici”, a adaugat presedintele, care a varsat o jumatate de milion de dolari Fiscului pentru anul 2010, conform Casei Albe.
Pe cand vom vedea si in Romania ca Fiscul este FISC SI nu-i mai protejeaza pe contrabandistii si evazionisti Puterii si ca inbogatitii din privatizari si fraudarea bugetul public vor fi macar impozitati ca in SUA.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.