Coronavirusul face ca ProRomânia Brașov să-și suspendă acțiunile publice!

Coronavirusul face ca ProRomânia Brașov să-și suspendă acțiunile publice!

0 77


Președintele Organizației Pro România Brașov, deputatul Mihai Mohaci spune că pentru a respecta recomanda măsurile socitate de specialiști pentru evitarea coronavirusului, filiala Brașov a partidului a decis suspendarea lansării candidaților la CJ Brașov, Primăria Brașov dar și din alte localități ale județului și implicit orice acțiune de precampanie.

Iată ce spune liderul Pro România, Mihai Mohaci, în comunicat: ,,Ca urmare a măsurilor luate în țara noastră privind combaterea coronavirus, am luat decizia, la nivelul Organizației Județene Pro România Brașov și a Organizației Municipale Pro Romania Brașov, să suspendăm pentru moment toate acțiunile de precampanie în spațiul public, care presupun interactiunea cu un numar mare de oameni.
Se amână, de asemenea, și evenimentul de lansare a candidaților pentru Primăria Brașov și primăriile de municipii și orașe, precum și pentru Consiliul județean Brașov, care urma să aibă loc în data de 18 martie 2020, în prezența a 500 de persoane.
Considerăm că trebuie să dăm dovadă de o atitudine responsabilă pentru protejarea cetățenilor și, mai ales, a celor mai predispuși la dezvoltarea unor complicații generate de acest virus.”
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.