Corona Brasov i-a invins pe ciucani

Corona Brasov i-a invins pe ciucani

0 83
Hocheistii de la Corona Brasov a reusit sa-i invinga pe ciucanii de la HSC Miercurea Ciuc in doua randuri in meciurile din acest weekend.
Elevii antrenorului suedez Greg Lindqvist au invins, vineri seara, cu 3-2 (0-1; 2-1; 1-0), dupa o partida echilibrata, disputata intr-un ritm alert.
Ciucanii au deschis scorul cind mai erau doar 33 de secunde de joc din prima repriza si au reusit chiar sa duca scorul la 2-0 la inceputul celei de-a doua reprize desi jucau in inferioritate.
A venit insa replica hocheistilor de la Corona , care au izbutit sa marcheze de trei ori, prin Whers, Rawlik si Imecs si au transat partida in favoarea lor. 
Al doilea meci de pregatire impotriva celor de la HSC Miercurea Ciuc s-a disputat duminica seara la Patinoarul Olimpic, unde hocheistii de la Corona au dispus de adversarii lor cu scorul de 4-2.
Suedezul Lindqvist s-a aratat multumit de evolutia elevilor sai si este convins ca pregatirirle intense pe care le vor face in continuare ii vor ajuta sa-si asigure obiectivul pe care si l-au fixat la inceputul sezonului, acela de a aduce cel putin un trofeu la Brasov.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.