Corneliu Vadim Tudor il ia in primire pe Frattini

Corneliu Vadim Tudor il ia in primire pe Frattini

0 147


Liderul Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, a criticat atitudinea Comisarului european pentru Justitie, Franco Frattini vis-à-vis de activitatea fostului ministru al justitiei Monica Macovei, considerand ca laudele aduse lui Macovei sunt incorecte.


„Laudele lui Franco Frattini fata de DNA sunt incorecte si au in intentie sa-si ridice mingea la plasa marii lui slabiciuni, Monica Macovei”, este de parare liderul PRM, afirmand totodata ca ca Macovei alaturi de „unealta sa docila”, Daniel Morar, au reprezentat cele mai periculoase frane pentru buna functionare a DNA.


Vadim sustine ca pe timpul mandatului lui Macovei, aceasta, impreuna cu Morar, a impiedicat judecarea a peste 2000 de dosare de coruptie si mare coruptie depuse la DNA, prejudiciind astfel statul roman cu 70 de miliarde de euro, daune pe care le-ar fi incasat daca dosarele isi urmau cursul.


Nici cu actualul ministru al justitiei, Tudor Chiuariu, nu este mai bland Corneliu Vadim Tudor.


Senatorul PRM spune despre Chiuariu ca „este necopt si imatur pentru o asemenea functie” si este de parare ca a fost numit in disperare de cauza, liberalii neavand alternativa.


?


Bianca Sorescu


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.