Copiii mamelor de ingeri s-au inaltat din nou la ceruri

Copiii mamelor de ingeri s-au inaltat din nou la ceruri

0 136

Mamele de ingeri si-au trimis din nou la cer copiii pierduti! Parintii carora li s-au stins prematur odraslele s-au strans duminica in Piata Sfatului. Mamele si tatii indurerati au aprins o lumanare in amintirea micutilor si le-au scris numele pe zeci de baloane, pe care le-au lansat apoi catre cer.
In urma cu o luna, fostul manechin Bianca Brad venea la Brasov pentru a anunta existenta Organizatiei E.M.M.A., un acronim inspirat de numele Emmei Nicole, fetita Biancai, pe care moartea i-a rapit-o inainte de vreme. Eternul Miracol, Materna Alinare ii reuneste pe toti parintii care si-au pierdut copilul, pe care ii ajuta sa dea un sens imensei pierderi suferite si sa depaseasca tragedia. Nu prin simple vorbe de imbarbatare, ci printr-o strategie psihologica a carei finalitate este sa le permita parintilor sa conserve amintiri despre copilul pierdut si sa previna starile de angoasa si depresie ce se instaleaza in urma unor astfel de lovituri.
Cu ocazia vizitei la Brasov, Bianca Brad lansa campania „Mame de ingeri”, prin care le invita pe mamele suferinde sa se alature demersului sau de sustinere psihologica si emotionala a tuturor parintilor neconsolati dupa pierderea copiilor. Actiunea de duminica a facut parte din aceasta campanie si s-a derulat simultan in mai multe orase ale tarii. La Brasov, mamele s-au strans in Piata Sfatului; prin discutiile purtate, au reaprins amintirea copiilor pierduti. Au aprins lumanari, s-au alinat reciproc si si-au spus cuvinte de imbarbatare. Au scris apoi numele odraslelor decedate pe baloane colorate, carora le-au dat drumul catre cer, acolo unde s-au inaltat si sufletelor copiilor rapiti de vreo boala sau de vreun tragic accident.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.