Contre Nita – Ialomitianu pe impozitul forfetar

Contre Nita – Ialomitianu pe impozitul forfetar

0 125

Asa cum le sta bine politicienilor romani, cu totii, indiferent de culoare politica iau anumite masuri,mai mult sau mai ptuin oportune, apoi urmand o mare cearta pe aceste teme. Pe romaneste, toti mananca usturoi, dar niciunuia nu-i miroase gura!
Despre ce este vorba: Doi profesori, doctori, economisti-politicieni, Nita si Ialomiteanu, aliati in guvernare, se ciocnesc in „forfetar”.
Dupa ce coalitia la putere, PDL – PSD, a introdus in tara noastra impozitul forfetar, reprezentanti de seama ai celor doua partied isi scot ochii in presa, dand vina unii pe altii. Concret, deputatul PDL Gheorghe Ialomitianu a declarat ca aruncarea vinei asupra PD-L in ceea ce priveste impozitul forfetar nu are sustinere. Acesta isi sustine declaratiile spunand ca PSD este partidul care a initiat respectivul proiect de lege. „Domnul Nita a sustinut, ca responsabil al departamentului economic din cadrul PSD, sa fie impus un asemenea sistem de impozitare. Acum este o masura a Guvernului Boc si dansul trebuie sa si-o asume pentru ca este ministru in acest guvern. Nu este corect sa fim noi acuzati ca am introdus acest impozit forfetar, cand, de fapt, cei de la PSD l-au vrut”, a declarat Ialomitianu in presa brasoveana.
De cealalta parte a baricadei, si totusi in aceiasi barca, ministru Nita a declarat: ”Domnul Ialomitianu ar trebui sa fie mult mai atent si mai grijuliu cu activitatea pe care o desfasoara ministrii PDL. Impozitul minim ar fi trebuit introdus, dar nu acum, ci in orice caz, sub o alta forma, adica a impozitului forfetar, care este cu totul altceva decat ceea ce se aplica acum. Intre a-ti exprima o parere avizata si a critica o masura a Guvernului este o mare diferenta, pe care domnul Ialomitianu n-o intelege”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.