Consiliului Judeţean Braşov are un nou vicepreşedinte – Mihai Popa

Consiliului Judeţean Braşov are un nou vicepreşedinte – Mihai Popa

0 114
Formula de conducere a institutiei din fruntea judetului a fost reintregita. Dupa aproape trei luni de vacantare, cauzata de migrarea in Parlament a PSD-istului Viorel Chiriac, Consiliului Judeţean Braşov are un nou vicepresedinte in persoana lui Mihai Popa, avocat de Fagaras.
Se pare ca blocarea reintregirii schemei de conducere a CJ Brasov astat timp se datoreste lui Aristotel Cancescu care nu l-a vrut pe Mihai Popa fostul concurent al primarului de Fagaras, liberalul Sorin Mănduc, aflat la  al treilea mandat.
Procedura de vot a evoluat fara surprize si datorita faptului ca in CJ Brasov Grupul PPDD (partidul lui Dan Diaconescu) s-a alaturat “puterii”. Mihai Popa, membru PSD, a fost singurul candidat din partea USL, aceasta si pentru ca negocierile ce au urmat alegerilor locale din 2012 au dat una din functii de “vice” social-democratilor lui Nita Constantin. Distributia voturilor a fost fireasca – 21 pentru Mihai Popa, si doar 11 pentru fostul viceprimar Adrian Gabor, o candidatura formala din partea portocaliilor.
Actuala structura de conducere a Consiliului JudeÅ£ean BraÅŸov pare a fi una solida datorita faptului ca toti trei “sefi”, presedintele Aristotel Cancescu (PNL) si cei doi vicepresedinti Mihai Pascu (PC) si Mihai Popa (PSD) sunt din USL. Ca lucrurile vor sta asa sau vor putea evolua spre o stare conflictuala doar timpul, maniera de conducere a lui Cancescu si interesele destul de diferite din cele trei partide vor defini totul.
 
Horia D.R.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.