Consiliul Judetean trimite soli de pace la Primarie

Consiliul Judetean trimite soli de pace la Primarie

0 69


Traim o experienta ciudata: interesele municipiului si interesele judetului sunt antagonice. Conducerile Primariei si ale Consiliului Judetean se lupta pe patrimoniu, pe investitii, pe porumbeii din parc, pe orice ar putea fi impartit.


Coarda a fost intinsa la maximum si s-a realizat ca o atitudine razboinica este nefasta pentru dezvoltarea judetului, o multime de investitii fiind blocate de ambitii. In aceste conditii, Presedintele Consiliului Judetean Brasov s-a gandit sa faca pace si sa initieze negocieri intre cele doua institutii aflate la carma judetului, respectiv municipiului.


Aristotel Cancescu si-a mobilizat colegii liberali din Consiliul Local, pentru a solicita la urmatoarea sedinta a Consiliului Local constituirea unei echipe de negociatori care sa discute cu Consiliul Judetean aspecte legate de cateva investitii prioritare: transformarea Companiei Apa in operator regional, vanzarea Spitalului Marzescu, licitatiile privind reparatia drumurilor publice si lucrarile efectuate de Primarie in diferite zone din oras.


Cancescu este optimist in ce priveste rezultatul negocierii, fiind convins ca se poate trece peste orgolii pentru a debloca investitiile.


?


Bianca Sorescu


?


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.