Conflict nou intre divele Radulescu si Marin-Banica

Conflict nou intre divele Radulescu si Marin-Banica

0 55

Se pare ca pauza de maternitate i-a priit Andreei Marin-Banica. Diva s-a intors dupa acesta experienta minunata mai puternica si dornica de … scandal!! Si cine ar putea fi tinta „zanei surpizelor” decat rivala ei declarat, Mihaela Radulescu ex-Banica.
De la ce a pornit acest nou conflict. Fosta vedeta TVR a postat pe blogul ei zilele trecute cateva remarci usturatoare la adresa rivalei de la Antena 1, pe care a facut-o mincinoasa, aratand ca nu-i place sa-si lase politele neplatite. „Cand cineva imi rasplateste gesturile facute cu buna credinta mintind public in privinta mea, cu intentia clara de a-mi pune reputatia la indoiala, pe nedrept, dupa atatia ani de munca, atunci imi rezerv dreptul de a clarifica lucrurile (asa cum am facut, invitata fiind la Realitatea, o singura data si foarte direct) fara a lasa loc de dubii si de a-mi vedea apoi de treaba pe cont propriu, asa cum am cladit totul de cand ma stiu.”
Intrebarea este daca Andreea a creat acest mesaj in timpul sarcinii sau el a venit acum, odata cu eliberarea si bucuria care au invadat-o dupa nastere. Interesanta este replica data de Mihaela Radulescu, cea care a dat inca o data dovada de faptul ca este o doamna in adevaratul sens al cuvantului si a evitat orice comentariu. Poate asa, pentru ca cel mai destept a cedat, doamna Marin-Banica va pune capat o data pentru totdeauna acestui conflict.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.