Conferinta in sens giratoriu

Conferinta in sens giratoriu

0 68

Jurnalistii prezenti ieri la conferinta de presa a PSD, au avut surpriza de a nu-l mai vedea pe Mihai David, presedintele organizatiei municipale a social-democratilor, pe scaunul de unde vorbea o data pe saptamana presei. In locul sau, junele Catalin Popa, un soi de ajutor de ofiter de presa al pesedistilor, care chibita pina deunazi intalnirile cu ziaristii, retras cuminte pe un scaun in spatele vorbitorului.


Probabil ca David nu se simtea bine sau era ocupat. Probabil a fost retras din aceasta postura benigna pentru a i se incredinta o misie mai acatarii in sanul partidului. Probabil ca noua garda din PSD nu mai poate astepta pe banca de rezerve si vrea sa se arunce in focul bataliei politice.


Sau, si mai probabil, nici una din ipotezele de mai sus. Cert este ca marite teme de dezbatere ale PSD-ului sunt pe maini bune. Nici n-a deschis bine gurita junele Popa ca s-a si impotmolit in sensul giratoriu de la Rectorat pus capcana de primarul Scripcaru, unde s-a invartit in cerc pana la finalul conferintei.


Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.