Concurs pentru copii la Posta Romana

Concurs pentru copii la Posta Romana

0 79


Pana marti, 15 ianuarie 2008, copiii mai pot trimite lucrari la concursul epistolar cu tema „De ce are lumea nevoie de toleranta”. Data limita a postei trebuie sa fie 15 ianuarie, iar copii pot expedia lucrarile pe adresa oficiilor judetene de posta din judetul in care locuiesc. Concursul a fost lansat de Compania Nationala de Posta Romana in data de 9 octombrie, cu ocazia Zilei Mondiale a Postei, fiind organizat de Uniunea Postala Universala (UPU). Concursul se afla anul acesta la cea de-a 35-a editie si se desfasoara in trei etape: judeteana, regionala si nationala. Cei care doresc sa participe trebuie sa trimita un text de 500-1.000 de cuvinte, in plic inchis, cu mentiunea „Pentru concursul epistolar”.


La nivel judetean, castigatorii vor fi desemnati in data de 1 februarie, iar etapa regionala isi va desemna castigatorii la 1 martie. Laureatii concursului vor fi anuntati dupa data de 17 martie.


Juriul concursului va fi format din reprezentanti ai Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului precum si din reprezentanti ai Postei Romane.


Concursul insa nu se va opri la nivel national, ci cea mai buna lucrare va fi tradusa in engleza si franceza si transmisa pana la data de 30 aprilie 2008 Biroului International al UPU care, in colaborare cu UNESCO, va desemna castigatorii la nivel mondial.


?


Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.