Concurs MTV pentru tinerii iubitori de arta si publicitate

Concurs MTV pentru tinerii iubitori de arta si publicitate

0 55

MTV ii invita pe toti tinerii talentati si iubitori de arta si publicitate sa participle la un concurs de creativitate.
Singura conditie de participare este ca varsta concurentilor sa depaseasca 18 ani. Task-ul acestui concurs este realizarea unui spot publicitar nu mai lung si nici mai scurt de 30 de secunde in care tinerii sa-si exprime propria viziune in legatura cu postul de televiziune MTV. Ideile innovative sunt incurajate, dat fiind ca organizatorii si criticii spotului accepta orice fel de tehnica de montaj, iar compozitia este la libera alegere a realizatorului.
Romania nu este singura tara invitata sa participle la acest proiect, concursul Break MTV reunind nu mai putin de 19 tari: Polonia, Croatia, Ungaria, Turcia, Israel, Egipt, Macedonia, Ucraina, Letonia, Lituania, Estonia, Liban, Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, Slovenia, Bosnia, Serbia si Muntenegru.
Premiul cel mare de care va beneficia marele castigator este un internship la MTV Romania si recunoastere internationala prin difuzarea spotului pe postul MTV care emite in fiecare dintre tarile participante.
Concurentii trebuie sa isi posteze spotul pe site-ul www.breakmtv.com, pana la data 1 iulie 2008, dupa cum informeaza Mediafax.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.